Widget

Een widget met informatie van interessante evenementen en locaties voor bezoekers voor op websites van partners in je stad. Met de widget voor jouw stad bereik je veel bezoekers.

Ondernemers citymarketing
Oplossingen

Wat is een widget?

Een widget is een toepassing waarmee je in één oogopslag actuele informatie kunt zien over bijvoorbeeld het weer of het nieuws. Een widget kun je ook voorzien van interessante evenementen, activiteiten en locaties voor bezoekers van jouw stad of gebied. Door deze widget aan te bieden aan hotels, restaurants, cafe’s, vakantieparken en andere partners vergroot je je bereik enorm. De widget kan met een eenvoudige code op de website van de partner geplaatst worden.

Een voorbeeld van een widget kan zijn om een top 3 van aankomende culturele evenementen die avond, dit weekend of deze week te tonen. Of om een top 3 van bezienswaardigheden te tonen.  

Een widget helpt jou en je partners om evenementen en locaties via meerdere websites onder de aandacht te brengen van bezoekers en bewoners.

Wil je meer weten over een widget?

Ideaal voor steden die de ambitie hebben om samen met partners de promotie van evenementen en locaties in de stad vorm willen geven.