Veelgestelde vragen

Lees antwoorden op veelgestelde vragen bij je oriëntatie op de inzet van onze tool The Feed Factory. Bekijk FAQ’s over de toepassingen, over mogelijkheden, over abonnementen, over prijzen en ondersteuning voor jouw organisatie. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op.

FAQ

Vragen over de tool

Veelgestelde vragen over onze tool The Feed Factory.

Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen. Geef voorkeursdag, -tijd en je contactgegevens door. Wij plannen dan een demo in.

Ja, we hebben een online helpcenter, een supportdesk voor gebruikers en een gebruikershandleiding om gelijk goed te starten. Verder organiseren we regelmatig online sessies speciaal voor gebruikers, waarin we vragen beantwoorden en nieuwe mogelijkheden laten zien.

Ja, in pakket B en pakket C zit de partnermodule. Daarmee geef je partners uit jouw stad, regio of branche toegang tot de tool om hun eigen evenementen en activiteiten in te voeren, om eigen partnergegevens bij te werken en zo samen een actueel aanbod te bieden.

Onze tool werkt in je browser. Je hebt alleen een internetverbinding en een browser als Chrome, Firefox of Safari nodig. Voor het koppelen van de tool aan het CMS van je website heb je de inzet van je webontwikkelaar of webbureau nodig.

Ja, wij helpen bij het inrichten van de tool, het aanmaken van gebruikers, het stylen van het formulier, het aansluiten van (een) lokale bron(nen), het configureren van de juiste talen en ondersteuning bij aansluiten op het gebruikte CMS door jullie webontwikkelaar. Hiervoor rekenen we eenmalig startkosten. Hierbij hoort ook een online startmeeting van 1 uur voor gebruikers met uitleg over het gebruik van de tool.

FAQ

Vragen over het abonnement

Veelgestelde vragen over abonnementen, prijzen en contract

We hebben 3 abonnementen met verschillende uitbreidingsmogelijkheden (add-on’s) om je pakket uit te breiden. Tevens kunnen we maatwerk bieden door specifieke koppelingen, uitwissel- en exportmogelijkheden te bieden. Ook andere ondersteuning en maatwerk is mogelijk wordt apart begroot. Bekijk onze pakketten, abonnementen en prijzen.

Elk pakket heeft een aantal standaard gebruikers. Wil je een extra gebruiker toevoegen dan is dat mogelijk tegen een geringe vergoeding en zonder dat je gelijk en groter pakket moet afnemen.

Elk pakket heeft een aantal standaard in- en uitvoermogelijkheden. Wil je een extra online invoerformulier, een extra datafeed voor invoer of extra uitvoer API naar een publicatie toevoegen dan is dat mogelijk tegen een vaste vergoeding en zonder dat je gelijk een groter pakket moet afnemen.

Een abonnement start op de 1e van een maand, start al gedurende de ontwikkeling/koppeling en vanaf dat moment worden ook de kosten berekend. 

De contractduur van onze abonnementen is standaard 1 jaar en we hebben een opzegtermijn van 3 maanden.

Naast onze abonnementskosten rekenen we een maandelijks bedrag voor onderhoud aan formulieren, API’s, hosting van afbeeldingen (media) en voor het beantwoorden van vragen van gebruikers en partners. 

FAQ

Veelgestelde vragen over oplossingen en toepassingen

Hoe kun je The Feed Factory inzetten? Wat zijn de mogelijkheden, de toepassingen en waarbij helpt de inzet van The Feed Factory? 

Ingevoerde evenementen kun je in een evenementenlijst, evenementenkalender of activiteitenoverzicht tonen. Dat kunnen je eigen ingevoerde evenmenten zijn, maar ook door jou geselecteerde evenementen van theaters, podia, bioscopen en andere partners in jouw stad, streek of regio.

Ingevoerde evenementen kun je – via een narrow casting / Digital Signage oplossing – op TV-schermen in je winkel, museum, theater, bibliotheek of toeristisch informatiepunt tonen. De informatie kan ook op informatiezuilen en op TV-schermen in etalages getoond worden. Dat kunnen je eigen ingevoerde evenementen zijn, maar ook door jou geselecteerde evenementen van theaters, podia, bioscopen en andere partners in jouw stad, streek of regio..

In The Feed Factory is ook een mogelijkheid om, naast theaters, poppodia, bioscopen, festivallocaties, ook de mogelijkheid om  locaties als cafe’s, restaurants, hotels, bed & breakfasts, winkels en congreslocaties van jouw stad, streek of regio op te nemen. Deze kun je ook op je website(s), TV-schermen en UitAgenda tonen.

Met The Feed Factory kun je ook een website, overzicht of magazine voorzien met alle  congreslocaties van jouw stad of streek. Per congreslocatie kunnen zalen, opstellingen,  voorzieningen en zakelijke contactgegevens van een congreslocatie worden opgenomen. Zo’n ‘Venue Finder’ informeert en inspireert congresorganisatoren om congressen te organiseren in jouw stad of regio. 

Ja, iedereen die een evenement, congres, cursus, voorstelling, festival, musical, concert, rondleiding, stadswandeling en/of andere activiteit organiseert kan deze via een online webformulier aanmelden. Ook locaties als restaurants en hotels kunnen aangemeld worden. Jullie redactie selecteert, verrijkt en publiceert de gewenste evenementen, activiteiten en locaties. Iedereen kan aanmelden, maar de keuze om wel of niet te tonen heb je zelf in de hand

Wij werken samen met partners en hebben een aantal integraties gemaakt, waardoor landelijke culturele en toeristische informatie beschikbaar wordt gemaakt 

In principe kan dat in elke taal met onze – automatische – vertaalmodule. Standaard hebben wij o.a. Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans aanstaan. Op verzoek kunnen we specifieke talen toevoegen in de tool. Het vertalen kan van Nederlands naar elke andere taal, maar ook andersom. Bijv. Engelstalig aangeleverde content kan ook naar het Nederlands vertaald worden. 

Vanuit The Feed Factory kun je een selectie maken van evenementen in bijv. komende maand. Je kunt deze – indien gewenst – specifiek voor jeugd filteren en/of rubriceren op een genre als cultuur, muziek of … De selectie van evenementen kun je exporteren naar je vormgever van je papieren UitAgenda, Magazine of Uitladder. Ook kun je zo bijv. makkelijk een top 10 van interessante locaties in jou stad exporteren. Zo kun je gemakkelijk een publicatie voorbereiden.

FAQ

Vragen over Event Connectors

Veelgestelde vragen over onze ervaring, klanten en organisatie

In 2017 ontwikkelde IT Helden en Upstream een oplossing met de naam ‘Feed Factory‘ voor VVV Nederland en met als belangrijkste gebruiker amsterdam&partners om voor de start van het culturele seizoen zo veel mogelijk automatisch relevante content te verzamelen en aan te bieden aan de Nationale Database voor Toeristische Recreatieve en Culturele informatie (NDTRC). In 2020 kondigde VVV Nederland aan de NDTRC niet meer te ondersteunen en heeft The Feed Factory deze plek en functie van de NDTRC overgenomen en wordt vanuit Event Connectors B.V. ondersteund.

Event Connectors is het bedrijf van Maurice Jumelet en Arne Keuning. Zij hebben, met het ontwikkelteam, de tool The Feed Factory ontwikkeld. Vanuit Event Connectors wordt doorontwikkeling en support geboden voor gebruikers van The Feed Factory. Event Connectors B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 82426961. 

Sinds 2015 hebben wij ervaring met oplossingen, advies en tools voor bijv. het Nederlands Uitbureau, VVV Nederland, NDTRC, amsterdam&partners, Rotterdam Partners, Rotterdam Festivals, Rotterdam Centrum, De Buik Van Rotterdam, De Buik van Amsterdam, NBTC, Kennisnetwerk Destinatie Nederland, bibliotheken, culturele instellingen en Gemeente Velsen / Citymarketing Velsen.

Momenteel maken onderstaande klanten maken gebruik van The Feed Factory en aanvullende dienstverlening.

 • amsterdam&partners
 • Rotterdam Festivals
 • Rotterdam Partners
 • BIZ Rotterdam Centrum
 • Citymarketing IJmuiden / Velsen (gemeente Velsen)

 

Wil je ook klant worden? Neem contact op!

FAQ

Vragen van webontwikkelaars

Veelgestelde vragen specifiek van webontwikkelaars

Ja, er is technische documentatie om de API aan te spreken en de relevante data in CMS, database of systeem te koppelen. 

We hebben koppelingen gemaakt naar de volgende Content Management Systemen:

 • Sitecore
 • Umbraco
 • WordPress
 • Craft CMS
 • Drupal

Daarnaast ondersteunen we in- en uitvoer (en synchronisatie) met Headless CMS, met CRM-systemen als Salesforce, met mailprogramma’s als Mailchimp, met  narrowcastingsystemen en kunnen we specifieke uitvoer richting Indesign leveren voor vormgevers van bijv. UitMagazines, UitKranten e.a. printpublicaties

Ja, we werken graag structureel en prettig samen met webontwikkelaars en webbureau’s voor de koppeling van The Feed Factory aan publicaties als websites, apps, widgets en naar diverse systemen/tools.

Ja, via ons #developers channel op Slack en door samenwerking op Github aan code, code reviews en commits heb je rechtstreeks contact en werk je direct samen met onze ontwikkelaars.

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je meer weten hoe je The Feed Factory kunt inzetten voor jouw destinatie marketing organisatie, voor citymarketing, voor jouw culturele instelling,  jouw bibliotheek, jouw stad, jouw gemeente, jouw regio of jouw provincie? Neem contact op en/of vraag vrijblijvend een demo aan!

De inzet van The Feed Factory is interessant voor:

 • Destinatie Marketing Organisaties
 • Citymarketing / Binnenstadmanagement
 • Culturele instellingen als theaters, musea,  festivals, poppodia, kunstroutes, stadswandelingen en andere organisatoren van evenementen en activiteiten.
 • Landelijke recreatieve, toeristische en culturele organisaties
 • Bibliotheken
 • Gemeenten
 • Provincies

Neem contact op met ons via deze contactmogelijkheden en/of boek gelijk een demo van The Feed Factory.

veelgestelde vragen The Feed Factory
Lees onze veelgestelde vragen, stel je vraag aan onze supporters, Ze vertellen graag ook waarmee onze tool en dienstverlening kan helpen. Nieuwsgierig? Stel gerust je vragen

Lees meer:

Speciaal voor:

The Feed Factory - Tool voor destinatiemarketing en citymarketing