De oplossing voor de Uitagenda van jouw bibliotheek

Wil je als bibliotheek interessante lokale evenementen in je stad of streek tonen op je website, op je TV-schermen, op informatiezuilen en/of in de etalage van je gebouw? Wil je ook je eigen activiteiten van jouw bibliotheek onder een breder publiek bekend maken? The Feed Factory helpt jouw bibliotheek op eenvoudige, effectieve en centrale wijze een actuele en interessante Uitagenda bij te houden en te tonen op verschillende plekken. Zo wordt jouw Openbare Bibliotheek het centrale en actuele informatiepunt van de stad en regio.

Bibliotheek Deventer uitagenda
Voor bibliotheken

Wat kan The Feed Factory voor bibliotheken betekenen?

The Feed Factory helpt jouw bibliotheek met het verzamelen en tonen van evenementen, toeristische trekpleisters en culturele locaties in jouw stad of streek. The Feed Factory is een moderne en gebruikersvriendelijk tool, inclusief inlog voor partners, podia en organisatoren om ook hun eigen informatie toe te voegen en te bewerken. The Feed Factory is de ‘slimme tool’ voor het verzamelen en publiceren van evenementen, festivals, voorstellingen, films, concerten, toeristische en culturele activiteiten. Met een actuele Uitagenda wordt de Openbare Bibliotheek het toeristische en cultureel informatiepunt van jouw stad, streek of regio voor zowel bezoekers als bewoners. 

logo openbare bibliotheek

Een actuele en relevant Uitagenda voor je stad bijhouden is lastig en kostbaar

Het verzamelen, invoeren, actualiseren, bijwerken en voorzien van mooie foto’s is een tijdrovend karwei waar je als bibliotheek niet direct mensen en budget voor hebt. Daardoor zul je keuzes in het aanbod moeten maken. Hierdoor mis je de kans als bibliotheek om dé plek te zijn met zicht op alle evenementen in je stad en je eigen activiteiten onder een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Zonder The Feed Factory

 • Veel handwerk 
 • Veel tijd bezig met verzamelen en bijhouden van alle info
 • Nooit compleet en actueel
 • Invoer in verschillende systemen
 • Aandacht via social media en regionale pers proberen te krijgen

Met The Feed Factory

 • Alleen invoer van je eigen activiteiten in je bibliotheek
 • Al het andere aanbod wordt ingevoerd en bijgehouden door anderen
 • Aanbod verrijkt met films, concerten en voorstellingen
 • Eén systeem wat publiceert naar je website, naar je TV-schermen (narrow-casting), naar je vormgever en naar de lokale/regionale pers
 • Je Uitagenda ververst realtime. Geen ‘oude’ evenementen getoond

Start met een groot aanbod evenementen vanaf dag 1

 Culturele en toeristische database

Met The Feed Factory begin je meteen met een goed gevulde database. The Feed Factory omvat de volledige database van VVV Nederland, de Nationale Database voor Toeristische, Recreatieve en Culturele informatie (NDTRC). De NDTRC was gevuld met toeristische trekpleisters en culturele locaties. Deze staan nu In The Feed Factory. Hier hebben wij zelf de actuele data van IVN, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Pathé, Cineville en vrijwel alle concertpodia van Nederland aan toegevoegd.

Wat zit er standaard al in The Feed Factory

Eén Uitagenda, vele verschijningsvormen

Een evenement of activiteit in The Feed Factory is niet beperkt tot het tonen op eigen bibliotheek website of app, er is nog veel meer mogelijk.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

 • Streamen naar (televisie)schermen of informatiezuilen  
 • ‘Feed’ van evenementen doorsturen naar andere websites en apps van partners, (lokale) pers en gelieerde organisaties.
 • Tonen van een UitAgenda op intranet van je eigen organisatie en/of partners als bijv. de gemeente
 • Data exporteren naar een bestand om er drukwerk van te maken, bijvoorbeeld een papieren uitagenda, magazine of uitladder.
 

Met de narrowcasting oplossing en feed laat je een Uitagenda met interessante evenementen en activiteiten zien op beeldschermen en informatiezuilen in jouw bibliotheek. Dit kan ook in de etalage van jouw bibliotheek. 

Zo kom je als bibliotheek 24/7, op alle vestigingen, voor zowel bezoekers als langslopende passanten en via diverse mogelijkheden maximaal onder de aandacht.
35172893495 e371cc188a w

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel ‘digitale signage’ genoemd is het tonen van informatie op TV-schermen en andere (computer-)schermen in jouw bibliotheek. 

Maak samen met lokale partners een actuele Uitagenda voor jouw stad

Door je uitagenda met evenementen, activiteiten, exposities en optredens te verzamelen, te bewerken en te delen met partners in je stad of regio vergroot je het bereik en de positie van jouw bibliotheek enorm. En daarmee je kansen op succes: veel bezoekers in jouw bibliotheek, aan jouw eigen activiteiten in je bibliotheek, positieve feedback van je lokale opdrachtgevers en een centrale rol in je stad, streek of regio!

Heb je een vraag?

Stel je vraag aan Alex Talsma over de mogelijkheden voor jouw bibliotheek in een online gesprek
Alex Talsma
Alex Talsma
Digitaal strateeg en online ondernemer