Over de Tool The Feed Factory

The Feed Factory in grote lijnen

The Feed Factory, dé slimme tool voor het verzamelen, bewerken en publiceren van toeristische en culturele evenementen voor destinatiemarketing, citymarketing en andere organisaties.

Rotterdam Festivals & Partners - gebruiker van The Feed Factory

Verzamel evenementen

Verzamel evenementen via een webformulier, partnerlogin en/of automatische feed

Al je evenementen en locaties op één centrale plek verzamelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met The Feed Factory wordt het organiseren en controleren van alle evenementen in de omgeving een fluitje van een cent.

Ontwikkeling Destinatie

Vertaal evenementen

Met 1 klik je evenementen vertalen naar welke taal dan ook. bijv. Frans, Duits, Engels of Chinees

The Feed Factory maakt gebruik van de nieuwste vertaal software: Google Cloud Translation. Met een klik op de knop zijn al je evenementen correct vertaald en zo toegankelijk voor toeristen.

DSC 0142

Vol met locaties

The Feed Factory is gevuld met hotels, restaurants, horeca, bibliotheken en theaters bij jou in de buurt

Wanneer je deel uitmaakt van The Feed Factory beschik je gelijk over een uitgebreide database. Deze database is over de jaren heen aangevuld met actuele informatie over duizenden locaties in Nederland!

nieuwe website Citymarketing IJmuiden en Velsen mbv The Feed Factory

Publiceer naar website

Publiceer je evenementen naar je website

Publiceer je evenementen met het grootste gemak naar een de locatie van uw keuze. Evenementen zijn te publiceren naar jouw website, andere websites, Apps, TV-schermen, UitKrant, UitAgenda, UitKalender, UitMagazine en meer!

35172893495 e371cc188a w

Publiceer naar TV-Schermen

Publiceer je evenementen op een TV-scherm

In een recente ontwikkeling is The Feed Factory nu partner van ButlerTV. In samenwerking met ButlerTV is het nu mogelijk om al je evenementen te publiceren naar TV-schermen doormiddel van narrowcasting. Narrowcasting is het uitzenden van visuele inhoud via digitale schermen in een smalle context. Dit wordt ook wel Digital Signage genoemd. Dus, in tegenstelling tot broadcasting focust narrowcasting zich op de communicatie met een specifiek publiek.

DSC 0046

Export naar print

Exporteer naar je UitMagazine

Met The Feed Factory exporteer je de aankomende evenementen gemakkelijk naar een Uitagenda online of in printvorm. Zo blijven je klanten of inwoners gemakkelijk op de hoogte gehouden van de nieuwste evenementen.

Interesse in The Feed Factory?

Stel je vraag of vraag een demo aan!
The Feed Factory - logo wit

Lees meer:

Speciaal voor:

The Feed Factory - Tool voor destinatiemarketing en citymarketing