Partners

Samen met deze partners en integraties zorgen wij dat The Feed Factory de ‘slimme database’ én toegevoegde waarde in jouw stad, regio, streek of provincie wordt voor gemeenschappelijke destinatiemarketing, citymarketing en het tonen van al het actuele toeristische, recreatieve en culturele aanbod. 

Integraties & datafeeds

De volgende tools en databronnen zijn automatisch gekoppeld aan The Feed Factory en leveren evenementen, concerten, voorstellingen, activiteiten, festivals en/of films aan. 

Advies, implementatie en realisatie

De volgende partners zijn gekoppeld aan The Feed Factory en leveren advies, implementatie, webontwikkeling, realisatie, narrowcasting en/of ondersteuning.

Samenwerken met partners

Samen met onze partners zorgen we voor bijvoorbeeld het leveren van koppelingen via datafeeds, API’s en andere integraties waardoor automatisch een rijk, volledig en actueel aanbod van evenementen, activiteiten, films, wandelingen, congressen en culturele, toeristische en recreatieve locaties ontstaat. 

Andere partners helpen met het integreren, realiseren en/of koppelen van websites, CMS, apps, narrowcasting en/of CRM- en zaaksystemen aan The Feed Factory. 

Daarnaast is er ook samenwerking met communicatieadviseurs, bureaus voor content productie, destinatie experts en (strategische) adviespartners die Destinatie Marketing Organisaties, VVV’s, citymarketing, bibliotheken, gemeenten en andere organisaties adviseren en ondersteunen. 

Partner van The Feed Factory worden?

Herken je jezelf of jouw bedrijf in een van de onderstaande punten?

Neem dan contact op over de mogelijkheden om kennis te maken, om te gaan samenwerken en partner van The Feed Factory te worden!
 
Ook zijn we ook zoek naar affiliates, oftewel deskundige professionals en organisaties die onze tool en dienstverlening bij hun klanten onder de aandacht brengen als een geschikte oplossing voor hun vraag. Bij een succesvolle verkoop van een abonnement op The Feed Factory ontvang je een vooraf afgesproken vergoeding.

Opereer jij als ondernemer, adviseur, consultant, webbureau, webontwikkelaar, website ontwikkelaar of op andere manier in de markt van Destinatie Marketing, Citymarketing, gebiedspromotie, stadspromotie, binnenstadsmanagement, binnenstadontwikkeling, congressen, cursussen, seminars, masterclasses, activiteiten of evenementen? Dan kan samenwerking, parnership en/of verwijzing/affiliate voor jouw organisatie of webbureau voordelig zijn.

Wil jij ook samenwerken, partner en/of affiliate worden? Neem contact op voor een kennismaking.

Interesse in The Feed Factory?

Ook samenwerken of een partner worden?