Partners

Samen met al deze partners en integraties zorgen wij dat The Feed Factory de ‘slimme database’ én toegevoegde waarde in jouw stad, regio, streek of provincie wordt voor gemeenschappelijke destinatiemarketing, citymarketing en het tonen van al het actuele toeristische en culturele aanbod.

Advies, implementatie en realisatie

De volgende partners zijn gekoppeld aan The Feed Factory en leveren advies, implementatie, webontwikkeling, realisatie en/of ondersteuning.

Integraties & datafeeds

De volgende partners zijn gekoppeld aan The Feed Factory en leveren automatisch evenementen, activiteiten, congressen, locaties en/of films aan. 

Samen met onze partners zorgen we voor bijvoorbeeld het leveren van koppelingen via datafeeds, API’s en andere integraties waardoor automatisch een rijk, volledig en actueel aanbod van evenementen, activiteiten, films, wandelingen, congressen en culturele, toeristische en recreatieve locaties ontstaat. 

Andere partners helpen met het integreren, realiseren en/of koppelen van websites, CMS, apps, narrowcasting en/of CRM- en zaaksystemen aan The Feed Factory. 

Daarnaast is er ook samenwerking met communicatieadviseurs, bureaus voor content productie, destinatie experts en (strategische) adviespartners die Destinatie Marketing Organisaties, VVV’s, citymarketing, bibliotheken, gemeenten en andere organisaties adviseren en ondersteunen. 

Partner van The Feed Factory worden?

Herken je jezelf of jouw bedrijf in een van de onderstaande punten?

Neem dan contact op over de mogelijkheden om kennis te maken, om te gaan samenwerken en partner van The Feed Factory te worden!
 
Ook zijn we ook zoek naar affiliates. Opereer jij als ondernemer, adviseur, consuktant, webbureau, webontwikkelaar of op andere manier  in de markt van Destinatie Marketing, Citymarketing, gebieds-en stadspromotie, binnenstadsmanagement, congressen, cursussen, activiteiten of evenementen? Dan kan samenwerking en verwijzing voor jouw organisatie of webbureau voordelig zijn.

Interesse in The Feed Factory?

Ook een partner en/of affiliate worden?
The Feed Factory - logo wit

Lees meer:

Speciaal voor:

The Feed Factory - Tool voor destinatiemarketing en citymarketing