Promoot congressen en bijzondere congreslocaties in jouw congresstad

Hoe zet je als Congresbureau of Convention Bureau jouw congresstad of congresregio op de kaart? Hoe interesseer je organisatoren van congressen, beurzen, meetings, events, productlanceringen en andere zakelijke bijeenkomsten om een congres of meeting in één van de (bijzondere) congres- of vergaderaccommodaties in jouw stad of regio te kiezen? Met onze ‘Venue Finder’ bieden wij je de tool en data om jouw congresstad, jouw congresregio en alle bijzondere congreslocaties nationaal en internationaal en in verschillende talen onder de aandacht van congresorganisatoren te brengen.

Congresstad Apeldoorn congreslocatie orpheus
Oplossing

Samen congressen en congreslocaties in jouw congresstad op de kaart zetten

The Feed Factory is de ‘slimme tool’ voor alle congressen, meetings, beurzen, events en voor alle congres- en vergaderlocaties. Het helpt jouw Convention Bureau of Congresbureau om het aanbod in jouw congresregio- en -stad – samen met partners, ondernemers en organisatoren  – in The Feed Factory te verzamelen, te verbeteren en vervolgens in meerdere talen te verspreiden op diverse publicaties. Zo bouw en onderhoud je je samen een relevante Venue Finder. Zo breng je efficiënt en schaalbaar de congressen in jouw stad en de bijzondere congreslocaties in jouw stad of regio door de automatische vertalingen zowel nationaal als internationaal onder de aandacht.

Wat is een Venue Finder?

Voor evenementplanners en -organisatoren is het belangrijk om gemakkelijk de perfecte locatie voor hun evenement, congres, beurs of bijeenkomst te zoeken. De ‘Venue Finder’ is de naam van de online tool die ze gebruiken om een locatie voor een congres te zoeken en te vergelijken. 

Het zoeken van meeting & event locaties in jouw congresstad of congresregio maken we overzichtelijk met een Venue Finder op maat door jou geselecteerde relevante bijzondere congres- en vergaderaccomodaties op jouw eigen website te tonen.

Voordeel voor congresbureau’s

Wat zijn de voordelen voor een congresbureau om met The Feed Factory een Venue Finder op te bouwen?

  • snelheid, want het verzamelen van data van locaties is een behoorlijke tijdrovende taak
  • volledigheid, want zowel groter als kleinere congreslocaties melden zich zelf aan
  • net zo professionele functionaliteit als grotere Conventionbureau’s als bijv. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht

Voordeel voor congresorganisatoren

Wat zijn de voordelen van congresorganisatoren om te zoeken naar congreslocaties in onze Venue Finder ?
  • héél ruim aanbod van locaties
  • veel beeldmateriaal, facts en praktische info per locatie over voorzieningen, mogelijkheden en opstellingen
  • direct contact en mogelijkheid tot het opvragen van een offerte met een interessante congreslocatie
  • jouw congres(sen) ook direct op congresagenda.nl

Efficiënt en schaalbaar

Slechts 1x invoeren in de Venue Finder

Voer op 1 plek de informatie over jouw congres of congreslocatie in. Plaats centraal de info over programma, sprekers, locatie, livestream,  toegankelijkheid, voorzieningen en bijzondere kenmerken in onze Venue Finder, verrijk met tags, keywords en vertaal evt. automatisch naar de gewenste talen voor jouw doelgroep.

Uitvoer naar meerdere websites en talen

Publiceer vanuit 1 plek naar lokale, regionale, thematische en landelijke congreswebsites. En ook evt. naar je eigen website. Dit in meerdere talen en voorzien van de juiste knoppen voor het verkopen van tickets of aanvraag van offertes voor locaties (venue finder service).

"De 'Venue Finders' van zowel congresstad Rotterdam als congresstad Amsterdam worden in zowel het Engels als Nederlands door de congreslocaties zelf via The Feed Factory bijgehouden en door de redacties gepubliceerd naar hun venue finders."

Congresstad of -regio promoten?
Wil jij ook jouw stad of regio promoten?

Vraag naar de mogelijkheden om The Feed Factory in te zetten als centrale bron voor interessante congressen en bijzondere congreslocaties. 

Congres organiseren?

Wil jij een congres organiseren op een bijzondere congreslocatie?

Vraag ons naar een lijst van bijzondere congreslocaties in de stad of regio van je voorkeur en plaats vervolgens jouw congres daarna ook direct op congresagenda.nl (incl. alle gegevens van je gekozen congreslocatie).

Interesse in The Feed Factory?

Stel vrijblijvend je vraag en/of vraag een demo voor jouw congresstad aan