Breng jouw congresstad en bijzondere congreslocaties onder de aandacht

Hoe zet je als Convention Bureau jouw congresstad of congresregio op de kaart? Hoe interesseer je organisatoren van congressen, beurzen, meetings, events, productlanceringen en andere zakelijke bijeenkomsten om een congres of meeting in één van de (bijzondere) congres- of vergaderaccommodaties in jouw stad of regio te kiezen? Met onze ‘Venue Finder’ bieden wij je de tool en data om jouw congresstad, jouw congresregio en alle bijzondere congreslocaties nationaal en internationaal onder de aandacht te brengen.

congresstad Apeldoorn congreslocatie orpheus
Oplossing

Samen congressen en locaties in jouw congresstad op de kaart zetten

The Feed Factory is de ‘slimme tool’ voor alle congressen, meetings, beurzen, events en voor alle congres- en vergaderlocaties. Het helpt jouw Convention Bureau of Congresbureau om het aanbod in jouw stad en regio – samen met partners, ondernemers en organisatoren  – in The Feed Factory te verzamelen, te verbeteren en vervolgens in meerdere talen te verspreiden op diverse publicaties. Zo bouw en onderhoud je je samen een relevante Venue Finder. Zo breng je efficiënt en schaalbaar jouw congresstad en bijzondere congreslocaties nationaal en internationaal onder de aandacht.

Wat is een Venue Finder?

Voor evenementplanners en -organisatoren is het belangrijk om gemakkelijk de perfecte locatie voor hun evenement, congres, beurs of bijeenkomst te zoeken. De ‘Venue Finder’ is de naam van de online tool die ze gebruiken om een locatie voor een congres te zoeken en te vergelijken. 

Het zoeken van meeting & event locaties in jouw congresstad of congresregio maken we overzichtelijk met een Venue Finder op maat door jou geselecteerde relevante bijzondere congres- en vergaderaccomodaties op jouw eigen website te tonen.

Voordeel voor congresbureau’s

Wat zijn de voordelen voor een congresbureau om met The Feed Factory een Venue Finder op te bouwen?

  • snelheid, want het verzamelen van data van locaties is een behoorlijke tijdrovende taak
  • volledigheid, want zowel groter als kleinere congreslocaties melden zich zelf aan
  • net zo professioneel als grotere convention bureau’s als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht

Voordeel voor congresorganisatie’s

Wat zijn de voordelen van congresorganisatoren om te zoeken in onze Venue Finder ?

  • héél ruim aanbod van locaties
  • veel beeldmateriaal, facts en praktische info per locatie over voorzieningen, mogelijkheden en opstellingen
  • direct contact met een interessante congreslocatie

Efficiënt en schaalbaar

Slechts 1x invoeren in de Venue Finder

Voer op 1 plek de informatie over jouw congres of congreslocatie in. Plaats centraal de info over programma, sprekers, locatie, livestream,  toegankelijkheid, voorzieningen en bijzondere kenmerken in onze Venue Finder, verrijk met tags, keywords en vertaal evt. automatisch naar de gewenste talen voor jouw doelgroep.

Uitvoer naar meerdere websites en talen

Publiceer vanuit 1 plek naar lokale, regionale, thematische en landelijke congreswebsites. En ook evt. naar je eigen website. Dit in meerdere talen en voorzien van de juiste knoppen voor het verkopen van tickets of aanvraag van offertes voor locaties.

Meld je congreslocatie aan

Breng jouw bijzondere congres- en vergaderlocatie onder de aandacht van professionele congresorganisatoren door deze aan te melden in ons overzicht van congreslocaties. Laat zien via foto’s, video’s en voorzien van alle praktische facts & figures waarom congresorganisatoren bij jou een event moeten organiseren 

Meld je congres aan

Ben je Professional Congress Organiser (PCO) en wil je jouw congressen, beurzen en andere zakelijke bijeenkomsten onder de aandacht brengen in de lokale, regionale, nationale en thematische zakelijke congresagenda’s? 

Interesse in The Feed Factory?

Stel je vraag of vraag een demo aan!
The Feed Factory - logo wit

Lees:

Bekijk ook:

The Feed Factory - platform & tool voor destinatiemarketing en citymarketing

The Feed Factory is een initiatief van Event Connectors B.V.