Ontwikkeling van jouw destinatie

Demo van The Feed Factory aanvragen

Via een online sessie laten wij je graag de mogelijkheden, toepassingen en voordelen van de inzet van The Feed Factory voor jouw organisatie zien. Tijdens de sessie kun je je vragen stellen. Ook kun je vervolgens zelf inloggen in de tool en zelf de tool proberen. Via de demo én de inlog in de tool krijg je een compleet beeld wat The Feed Factory voor jou en voor jouw destinatie marketing organisatie, citymarketing organisatie of andere organisatie kan betekenen. Vraag vrijblijvend een demo én inlog van The Feed Factory aan.

Functionaliteiten

In de demo van The Feed Factory laten we de functionaliteiten als bewerken, publiceren, zoeken, vertalen en archiveren van evenementen en locaties voor de agenda zien. Ook het partner- en gebruikersbeheer wordt uitgelegd, evenals de automatisch invoer van evenementen via feeds en de exportmodule van The Feed Factory. Een koppeling met een (externe) databron, CRM of ander systeem is ook een van de functionaliteiten die mogelijk zijn in onze tool.

Mogelijkheden

In de demo van The Feed Factory laten we ook zien aan de hand van voorbeelden hoe je The Feed Factory kunt inzetten voor jouw organisatie en hoe je kunt samenwerken met partners, podia, theaters en met andere organisatoren in jouw stad, streek of regio. 

 

Je ziet de mogelijkheden en toepassingen als het publiceren naar één of meer websites, naar apps, naar chatbots, naar TV-schermen (narrow casting) en ook naar de vormgever voor het maken van de papieren Uitgids of Magazine. 

Tool Destinatiemarketing

Wij laten zien hoe je als destinatiemarketeer content voor de destinatiemarketing van jouw destinatie, stad, streek kunt verzamelen, verrijken en verspreiden met onze tool voor destinatiemarketing.

Benieuwd? Vraag vrijblijvend een demo voor jouw Destinatie Marketing Organisatie (DMO), Citymarketing organisatie,  binnenstadsmanagement, bibliotheek, theater, podium, museum, gemeente of andere organisatie aan!

Webontwikkelaar of Destinatie Expert?

Ben je (zelfstandig) webontwikkelaar, werkzaam bij een webbureau als bijv. projectleider, consultant of ben je destinatie expert? Adviseer je klanten over bijv. websites, publicaties, blogs, databases, toeristische data, culturele data, recreatieve data,  apps, narrow casting of … voor steden, regio’s gebieden en andere destinaties? Of zoek je een technische oplossing voor je project? Vraag dan een specifieke online sessie aan met informatie en achtergronden voor webontwikkelaars of voor destinatie experts. We kunnen de sessie aanpassen naar jouw technische en/of inhoudelijke vragen voor jouw project, advies en/of klantvraag. Vraag vrijblijvend de sessie aan om de juiste keuzes voor je project of advies te maken.

Bekijk hoe Destinatie Marketing Organisaties The Feed Factory inzetten

Destinatie Marketing Organisaties als amsterdam&partners, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, BIZ Rotterdam Centrum, Citymarketing Velsen en IJmuiden hebben al voor The Feed Factory gekozen en werken dagelijks – samen met partners – aan een actueel en relevant overzicht van toeristische, recreatieve en culturele activiteiten en locaties in hun stad of regio. Klik op de foto om naar de toepassingen van The Feed Factory te gaan.

The Feed Factory - logo wit

Lees:

Bekijk ook:

The Feed Factory - dataplatform & tool voor destinatie- en citymarketing

The Feed Factory is een initiatief van Event Connectors B.V.