Contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie over onze tool, over koppelingen of zoek je om een andere reden contact? Neem contact op met The Feed Factory.

The Feed Factory is de slimme en gebruiksvriendelijke tool en database vol met culturele, recreatieve en toeristische data voor destinatie marketing organisaties, citymarketing, VVV’s, bibliotheken, gemeentes, provincies en vele andere organisaties.

Stel je vraag

Neem contact op met het team van The Feed Factory

Vraag vrijblijvend informatie aan met een uitgebreide beschrijving van onze tool, functionaliteiten, prijzen en (samenwerk-)mogelijkheden met partners voor destinatiemarketing, cultuurmarketing en citymarketing. Ook kun je contact opnemen voor het inplannen van een demo of voor je support- en gebruikersvragen. Neem ook direct contact op voor al je andere vragen over The Feed Factory, Destination Support en/of Event Connectors met Marit Morsink,  Arne Keuning of ons supportteam. 

Mail ons

Mail ons met je vraag, voor de whitepaper, het informatiepakket en/of voor een demo.

Bel ons

Bel ons op +31 (0)85 130 75 50 met je vraag of voor het inplannen van een demo

Help & Support voor gebruikers

Bekijk FAQ's, handleidingen en stel je vraag aan ons supportteam via support@thefeedfactory.nl

Bezoek ons

Bezoek ons kantoor in de prachtige historische binnenstad van Hanzestad Deventer. Ons adres is:

Assenstraat 8,
7411JT Deventer

Over The Feed Factory

Het ontstaan van The Feed Factory als modern en gebruikersvriendelijk alternatief voor de NDTRC

The Feed Factory is in 2017 ontstaan uit een samenwerking tussen IT Helden en Upstream. Samen werkten we aan een project voor (toen nog) Amsterdam Marketing en VVV Nederland. Met de uitfasering van de De Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur/Uitgaan (NDTRC), één van de grootste online toeristische databases van Nederland in 2020 en de doorontwikkeling van The Feed Factory is de tool in 2021 uitgegroeid naar een volwaardig en gebruikersvriendelijk alternatief voor de NDTRC.

Onze samenwerking is nu structureel geworden in Event Connectors B.V. Hiermee bieden wij ook continuïteit en zekerheid voor onze klanten als amsterdam&partners, Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners, Haarlem Marketing, ZuidOost City, Stichting BIZ Rotterdam Centrum en Citymarketing Velsen/IJmuiden.

Contact met The Feed Factory via o.a. Slack en Github

Direct contact voor webontwikkelaars

Contact via Slack, Github & API-documentatie

Voor webontwikkelaars, programmeurs en projectmanagers van webbureau's hebben we een #developers kanaal op Slack en werken we samen op Github. Ook onze API-documentatie kun je opvragen. Neem contact op om aan Slack of Github toegevoegd te worden. We helpen je graag.

Stel je vraag aan Support

Stel je vraag direct aan ons supporteam via e-mail of vraag toegang tot Slack aan voor direct contact met onze ontwikkelaars.

Stel je vraag via e-mail