Citymarketing

Wat is nu citymarketing of stadspromotie zonder een tool en platform die je helpt om samen met partners het actuele en relevante aanbod van jouw stad te verzamelen en te verspreiden naar één of meer websites, apps, narrowcasting en de lokale pers?  The Feed Factory is de tool die effectieve citymarketing mogelijk maakt.

Ondernemers citymarketing
Oplossing

Slimme Citymarketing met partners

The Feed Factory is de ‘slimme tool’ voor de promotie van jouw stad. Samen met lokale partners kun je evenementen, festivals, films, voorstellingen, concerten, maar ook toeristische, maatschappelijke en culturele locaties in jouw stad opslaan en publiceren.

The Feed Factory helpt citymarketeers door evenementen, toeristische trekpleisters, hotspots, winkels, horeca, maatschappelijke en culturele locaties in jouw stad centraal te verzamelen en vervolgens te publiceren.

The Feed Factory is een moderne en gebruikersvriendelijke tool, CMS, platform en ecosysteem ineen, inclusief inlog voor partners, podia, ondernemers, winkeliers en organisatoren om hun eigen informatie toe te voegen en te bewerken.

Zo bouw je samen met partners aan een aantrekkelijk, actueel en relevant aanbod van evenementen, activiteiten en locaties voor bezoekers en bewoners in jouw stad. 

Waarom The Feed Factory?

Alle lokale en regionale evenementen snel en helder onder de aandacht brengen van uw bewoners en bezoekers. De complete evenementen catalogus met alle relevante informatie op 1 centrale plek!

  1. Neem een abonnement op The Feed Factory
  2. Start direct samen met partners met aanvullen van onze database
  3. Ontwikkel de website(s) en/of de app
  4.  Start je marketing- en promotiecampagnes!

De meeste tijd (en het meeste geld) zit in het afstemmen, ontwerpen, ontwikkelen en vullen van de database waarin alle gegevens van jouw stad, regio en evenementen worden opgeslagen. De database achter The Feed Factory is echter al klaar en is gebaseerd op 10 jaar NDTRC.

Start direct

Met The Feed Factory kies je voor een direct gebruiksklare tool met veel culturele, toeristische en recreatieve data waarop jij jouw website of app voor stadspromotie kunt bouwen.

Zo win je kostbare tijd. Wil je meer weten en zien hoe The Feed Factory werkt? 

Vraag een demo aan

Vliegende start met Citymarketing

Stadspromotie samen met partners 

The Feed Factory is gevuld met toeristische trekpleisters, hotspots, horeca, winkels, bibliotheken, theaters, poppodia en andere culturele locaties. Hier hebben wij zelf de data van IVN, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Pathé, Cineville en vrijwel alle concertpodia van Nederland aan toegevoegd. Elke dag ‘stromen’ er honderden evenementen en activiteiten om te tonen op de website of in de app van jouw stad. Door samenwerking met partners in jouw stad kunnen eenvoudig nog veel meer evenementen, activiteiten en locaties worden toegevoegd. Zo maak je Visit jouw stad”

Cultureel en toeristisch aanbod

Bekijk voorbeelden van steden die al slimme Citymarketing toepassen

Rotterdam, Amsterdam en IJmuiden/Velsen werken samen met lokale en regionale partners in The Feed Factory aan een actueel en relevant cultureel, toeristisch en recreatief aanbod van o.a. evenementen, voorstellingen, festivals, films, wandelingen, markten, restaurants, hotels, congreslocaties en andere locaties in meerdere talen voor bezoekers én voor bewoners. Bekijk hieronder voorbeelden van hoe zij de data uit The Feed Factory gebruiken:

Samen bezoek aan je stad promoten

Met The Feed Factory ben je als citymarketing organisatie in staat om sneller een website voor de promotie van je stad op te zetten. Je bespaart in de ontwikkelkosten en krijgt ook al meteen de beschikking over een grote database met evenementen, films, optredens en locaties. 

Je lanceert jouw initiatief voor je stad, regio of evenement met een uitgebreide database met locaties. Dat geeft jou als regisserende partij voor stadspromotie meer tijd en budget voor marketing en promotie.

Door het beheer en de  publicatie van evenementen, exposities en optredens te delen met partners vergroot je het bereik enorm. En daarmee je kansen op succes: veel bezoekers in jouw stad, meer bewoners die gebruik gaan maken van lokale culturele en toeristische voorzieningen en daarmee meer bestedingen in winkels, horeca, theaters, poppodia, bioscopen en hotels.

Eén evenement, veel verschijningsvormen

Een evenement, activiteit of locatie in jouw stad ingevoerd in The Feed Factory is niet beperkt tot de eigen website of app. Er is nog veel meer mogelijk:

  • ‘Feed’ van evenementen doorsturen naar websites en apps van partners en gelieerde organisaties.
  • Streamen naar (televisie)schermen (narrow casting)
  • Data exporteren naar een bestand om er drukwerk van te maken, bijvoorbeeld een Uitagenda of Uitmagazine
  • Widget met relevante evenementen voor op partnerwebsites
  • Speciale (mobiele) website met tips voor gasten voor medewerkers van restaurants, hotels, café’s, bibliotheken of culturele instellingen om hun gasten de tip voor een mooi verblijf of avondje uit te geven.

Ook toe aan slimme citymarketing?

Ideaal voor ambitieuze steden, bedrijven investeringszones (BIZ) of binnensteden om samen met partners stadspromotie vorm te geven