Abonnementen, prijzen & maatwerk

Zelf je pakket kiezen of een pakket op maat samenstellen

Kies het abonnement wat bij jouw stad, regio, ambitie en organisatie past. Onze abonnementen zijn zonder verrassingen. Elk pakket is uit te breiden met extra gebruikers, partners, bronnen, API's en met extra support. Je betaalt géén onverwachte kosten voor opslag van afbeeldingen en/of hosting van onze tool.

Wij bieden 3 pakketten, met verschillende add-ons, support en maatwerkoplossingen aan voor zowel grotere als kleinere organisaties. Schroom niet en leg jouw vraag aan ons voor en we maken een vrijblijvend voorstel van pakket, add-ons, support en mogelijkheden voor maatwerk.

Meest gekozen: Slim Samenwerken met Partners

Pakket B wordt vaak gekozen door slimme VVV's, destinatie- en citymarketing organisaties om samen met gemeente en partners stad, streek of regio te promoten.
Populair

Praktische info over onze abonnementen en prijzen

  • Elk pakket kent eenmalige startkosten van € 500 om je pakket direct gereed voor gebruik te maken.
  • Voor het onderhoud aan formulieren, aan invoerbronnen (API’s) en voor vragen van partners en gebruikers rekenen wij € 125 per kwartaal voor een onderhouds- en support abonnement. Zo kunnen wij goede service blijven leveren.
  • Onze prijzen zijn exclusief BTW.

Deze organisaties kozen al voor een abonnement op The Feed Factory

  • Rotterdam Festivals – www.uitagendarotterdam.nl en Rotterdam UitMagazine
  • Rotterdam Partners – www.rotterdam.info (+app) en www.rotterdampartners.nl
  • Rotterdam Centrum (BIZ) – www.rotterdamcentrum.nl
  • amsterdam&partners – www.iamsterdam.com en de Amsterdamse UitKrant
  • Amsterdam ZuidOost – www.zuidoost.nl
  • Visit Haarlem – www.visithaarlem.com/nl
  • Gemeente Velsen – Citymarketing IJmuiden – www.ijmuiden.nl

Maak een vliegende start met onze culturele, toeristische en recreatieve locaties

Al eerder ingevoerde relevante locaties in onze uitgebreide database, zoals podia, theaters, bioscopen, restaurants, café’s, winkels, bibliotheken, galeries, musea, hotels, B&B’s, campings, vakantiehuizen, vakantieparken, attractieparken, congreslocaties en andere bezienswaardigheden van jouw stad, regio of provincie, kun je direct en zonder extra kosten gebruiken.

Zo maak je een vliegende start met het pakket van je keuze en de al aanwezige actuele en relevante content in The Feed Factory!

Wil jij weten hoeveel locaties van jouw stad, streek of regio al aanwezig is in onze database? Of wil je weten welke detailinformatie en eigenschappen wij van congreslocaties in jouw congresstad of congresregio vast hebben gelegd? Stel vrijblijvend je vraag aan ons en wij antwoorden met een analyse van aanwezige culturele, toeristische en recreatieve data.

0 +
Hotels & B&B's
176 +
Congreslocaties
267 +
Theaters, bioscopen en poppodia
45000 +
Restaurants, café's en winkels

Ook samen met partners je stad, regio of bestemming slim promoten?

Vraag vrijblijvend een pakket, maatwerk of een demo aan!